Banan- och kokospannkaka
Hej! Här är ytterligare ett recept som jag fått av min syster som arbetat på Whole foods Market. Det är rätt så matiga pannkakor som är lämpliga till frukost och de smakar banan och kokos. Är du mer för choklad? Läs om chokladpannkakor här.
Ingredienser (till fyra personer)
Skala bananerna och mosa dem med en gaffel i en lämplig bunke. Vispa ägg i en annan bunke några minuter. Elvisp eller för hand spelar inte så stor roll. Häll sedan ned äggen i bananmoset. Blanda i kokosflingorna, blåbär, bakpulver och kanel. Blanda omkring så att det blir en fast smet. Stek pannkakorna i kokosolja på båda sidorna och servera sedan med bär och kanske lite kokos på toppen. En stadig frukost!
Ingredienser (till fyra personer)
- 3 bananer
- 6 ekologiska ägg
- 100 g kokosflingor
- 50 g färska blåbär
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk kanel
- Kokosolja till stekning
Skala bananerna och mosa dem med en gaffel i en lämplig bunke. Vispa ägg i en annan bunke några minuter. Elvisp eller för hand spelar inte så stor roll. Häll sedan ned äggen i bananmoset. Blanda i kokosflingorna, blåbär, bakpulver och kanel. Blanda omkring så att det blir en fast smet. Stek pannkakorna i kokosolja på båda sidorna och servera sedan med bär och kanske lite kokos på toppen. En stadig frukost!
Kommentarer