Vaxbönor i citron med quornsås och solkrämsfraise
Den här middagen åt vi idag. Sambon improviserade.
Tillagning
Hacka och fräs rödlök och vitlök i smör/olja. Addera cashewnötter och russin. Lägg till quornfärs och krossade tomater och låt steka länge tillsammans med kryddor. Kom ihåg att smaka av. Sen är det dags att förbereda vaxbönorna.
Koka upp vatten, häll i frysta bönor i det kokande vattnet, ta av från plattan och låt stå i tre minuter innan du häller av (låt gärna stå i durkslag en stund så att vattnet försvinner). Häll tillbaka bönorna i kastrullen och pressa över en citron på bönorna och ha på havssalt och rör om.
Servera med en klipp "solkrämsfraise". Blanda crème fraise med philadelphia med smaken soltorkade tomater.
Ingredienser till bönorna
Tillagning
Hacka och fräs rödlök och vitlök i smör/olja. Addera cashewnötter och russin. Lägg till quornfärs och krossade tomater och låt steka länge tillsammans med kryddor. Kom ihåg att smaka av. Sen är det dags att förbereda vaxbönorna.
Koka upp vatten, häll i frysta bönor i det kokande vattnet, ta av från plattan och låt stå i tre minuter innan du häller av (låt gärna stå i durkslag en stund så att vattnet försvinner). Häll tillbaka bönorna i kastrullen och pressa över en citron på bönorna och ha på havssalt och rör om.
Servera med en klipp "solkrämsfraise". Blanda crème fraise med philadelphia med smaken soltorkade tomater.
Ingredienser till bönorna
- Vaxbönor
- Citron
- Quornfärs
- Rödlök
- Vitlök
- Russin
- Krossade tomater
- Tomatpuré
- Havssalt
- Tacokrydda
- Ört Aromat
- Basilika
- Timjan
- Creme fraise
- Philiadelphiaost med smak av soltorkade tomater
Kommentarer